t/m 30 juni 2020 : EUCHARISTIE-VIERINGEN met maximaal 30 personen

13-03-2020

Eucharistieviering vanuit de Gerardus Majellakerk: klik op de volgende link! https://www.facebook.com/parochiehlg/

handleiding livestream en boekjes: zie onderaan bladzijde

‘In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19),

CORONA UPDATE De Nederlandse bisschoppen hebben bekend gemaakt dat er vanaf 1 Juni (Tweede Pinksterdag) weer openbare vieringen gehouden mogen worden met inachtneming van een aantal richtlijnen.

Wij hebben hard gewerkt om onze kerk “corona-proof” te maken en daarom zijn wij blij om te kunnen aankondigen dat we jullie weer in het echt mogen ontvangen in onze kerk! Daarom:

- Vanaf 1 Juni (Tweede Pinksterdag) bent u welkom voor de vieringen in onze kerk (op Zondagen om 10.00u).

- Er zijn een aantal hygiëne richtlijnen aangebracht bij binnenkomst van de kerk; wij vragen hiervoor uw medewerking. - In de maand Juni geldt dat we met 30 mensen in onze kerk mogen vieren; het gebouw is hier helemaal voor uitgerust dus u kunt gerust komen.

- De Livestream blijft gewoon doorgaan, ook na de corona crisis! Zo kunt u altijd op afstand met onze geloofsgemeenschap verbonden blijven. Wij hopen u weer snel te mogen begroeten in onze kerk! Tot spoedig!

Om het coronavirus niet te verspreiden is het verzoek om een zekere afstand van elkaar te houden. Het kerkgebouw biedt daarvoor voldoende ruimte. Na afloop van de viering is er weer gezamenlijk koffiedrinken.

Ook wij willen onze parochianen niet in gevaar brengen en gezond is het allerhoogste goed dat we bezitten en moeten dit beschermen en zijn deze maatregelen noodzakelijk. Fijn weekend en mogen jullie jullie vragen hebben schroom niet om te bellen. Bij voorbaat dank voor jullie vertrouwen.