Eerste Heilige Communie 21 april 2024

23-11-2023

Zondag 21 april 2024 doen de kinderen in onze kerk hun 1e H. Communie.

EERSTE COMMUNIEVOORBEREIDING

De Eerste Communie is een bijzonder moment voor uw kind en voor het hele gezin. In parochie De Goede Herder bieden we drie routes aan om de Eerste Communie voor te bereiden. U mag zelf die route uitkiezen die het beste bij u en uw kind past. Deze drie routes zijn bedoeld voor kinderen die in groep 4 of hoger zitten. Mocht uw kind nog niet gedoopt zijn, dan zal de doop in de voorbereiding worden opgenomen. Mochten de kosten (€ 60,-) of andere factoren een bezwaar zijn, dan valt daarover te spreken.

Route Trouwlaan: De Eerste Heilige Communie op zondag 21 april 2024 mag een prachtig feest worden, dat we stapsgewijs voorbereiden met lessen, spelletjes en vieringen. De kinderen beginnen op dinsdag 16 januari 2024. Daarna volgen nog twaalf dinsdagmiddagen. In overleg met de ouders stellen we vast hoe laat de bijeenkomsten beginnen, zodat er voldoende tijd is om vanuit school naar de kerk te komen. Tijdens een mis op een zondag zullen de kinderen zich voorstellen aan de geloofsgemeenschap.

Voor de ouders/verzorgers zijn er drie avonden om de eerste Communie van uw kind inhoudelijk en praktisch voor te bereiden: Maandag 8 januari 2024, Maandag 11 maart 2024, Maandag 8 april 2024 Alle bijeenkomsten vinden plaats in de ontmoetingsruimte van de H. Gerardus Majellakerk (Wassenaerlaan 32, Tilburg).

Aanmelden kan via de website: www.parochiedegoedherder.nl of door te bellen naar het secretariaat.

We hopen dat de eerste Communie niet tevens de laatste is!

Parochie Gerardus Majella!